Шевченківські дні в нашій школі!

ШЕВЧЕНКІВСЬКІ ДНІ В ШКОЛІ – СТАРТУВАЛИ!

Одним із найбільших патріотів усіх часів і народів вважається Тарас Шевченко. Мало хто з таким вогнем душі захищав свободу і незалежність Батьківщини, честь і гідність народу. Шанувати Шевченка - це значить шанувати рідну мову, культурні надбання народу. Під час Шевченківських днів у школі учні початкових класів взяли участь у різноманітних заходах, метою яких було на прикладі життя і діяльності Кобзаря виховувати любов до рідної землі, свого народу, мови і культури; сприяти усвідомленню власної ролі й відповідальності в майбутньому за долю нашої держави; вшанувати пам'ять геніального українського поета.
Учні 1-2 класів взяли участь у годині спілкування "Стежками Тараса Шевченка", 3-4 класів - давали відповіді на запитання гри "Перший мільйон" за темою "Шевченко: сторінки життя і творчості".
Діти переглянули презентацію "Життя і творчість Т.Г.Шевченка; малювали малюнки та складали пазли-ілюстрації до віршів Тараса Шевченка; читали вірші напам'ять; виконували вправи LearningApps з теми "Тарас Шевченко".
Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.