/Files/images/2021/8.jpg

Ми – дорослі, знаємо, що правильне харчування, збалансований і різноманітний раціон, правильна кулінарна обробка продуктів і дотримання санітарних норм при приготуванні їжі є важливими чинниками для людей різного віку. Але коли мова заходить про харчування школярів, необхідно також враховувати особливості, властиві саме цьому віку.

З метою створення умов, сприяючих зміцненню здоров’я, формуванню навиків правильного харчування, пошуку нових форм обслуговування дітей, збільшення обхвату учнів гарячим харчуванням у Оситнязькій філії були розроблені основні завдання, які висвітлювали наступні питання:

· забезпечення безкоштовним і пільговим харчуванням учнів школи;

· створення сприятливих умов для організації раціонального харчування;

· зміцнення і модернізацію матеріальної бази приміщень харчоблоку школи;

· підвищення культури харчування;

· забезпечення санітарно-гігієнічної безпеки харчування;

· проведення систематичної роз’яснювальної роботи серед батьків і учнів про необхідність гарячого харчування.

Вкладення:

Наказ Мінагрополітики № 590
Санітраний регламент для ЗЗСО
Наказ про створення групи НАССР
Правила особистої гігієни працівників шкільної їдальні
Протоколи засідань групи НАССР
Програми-передумови HACCP_Оситнязька ЗШ
Нове шкільне харчування: історія успіху (відеоролик)
Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.