Ми – дорослі, знаємо, що правильне харчування, збалансований і різноманітний раціон, правильна кулінарна обробка продуктів і дотримання санітарних норм при приготуванні їжі є важливими чинниками для людей різного віку. Але коли мова заходить про харчування школярів, необхідно також враховувати особливості, властиві саме цьому віку.
З метою створення умов, сприяючих зміцненню здоров’я, формуванню навиків правильного харчування, пошуку нових форм обслуговування дітей, збільшення обхвату учнів гарячим харчуванням у Оситнязькій філії були розроблені основні завдання, які висвітлювали наступні питання:
· забезпечення безкоштовним і пільговим харчуванням учнів школи;
· створення сприятливих умов для організації раціонального харчування;
· зміцнення і модернізацію матеріальної бази приміщень харчоблоку школи;
· підвищення культури харчування;
· забезпечення санітарно-гігієнічної безпеки харчування;
· проведення систематичної роз’яснювальної роботи серед батьків і учнів про необхідність гарячого харчування.
Вкладення:
Коментарi